​Kontakta oss här ›

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Skorstensinklädnader Sjöbo​

Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo erbjuder även skorstensinklädnader. Vid inklädning av en skorsten är det särskilt viktigt hur plåten sluter an till taket. Det vet vi på plåtslageriet i Sjöbo hur viktigt det är. Om hela taket kläs med plåt samtidigt som man gör en skorstensinklädning är det inget problem. För då är det samma hantverkare som utför hela arbetet och kan anpassa skarvar och anslutning mot tak så att det fungerar tillsammans.

Varje håltagning genom taket, vare sig det gäller en antennsladd, ventilation, skorsten eller någon annan slags genomföring utgör en potentiell risk för läckage. Om du inte anlitar en professionell plåtslagare kan det bli en ful anslutning samt bli en försäkringsfråga om vem som betalar de skador som eventuellt uppstår vid läckage.

Anlita en expert på skorstensinklädnader

Därför rekommenderar vi att du anlitar en expert i form av Jöma Bleck & Plåt i Sjöbo AB när du vill ha göra skorstensinklädnader på din skorsten. När man planerar placeringen av en skorsten bör man även tänka på närheten till andra takdetaljer, så att det finns tillräckligt med mellanrum för att plåtslagaren ska kunna utföra arbetet på ett korrekt sätt.

Vi på Jöma Beck & Plåt AB i Sjöbo ser till att dina skorstensinklädnader klarar påfrestningen det innebär när materialen utvidgas och drar sig samman, på grund av värme och kyla. Vi har koll på temperaturförändringen som plåten kommer att utsättas för och som i sin tur påverkar skarvarna. Anlita därför Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo för dina skorstensinklädnader.

​Kontaktinformation ›

​Jöma Bleck & Plåt AB

Blentarpsvägen 14
27562 Blentarp

​​Telefon: 0768 - 04 90 09

E-mail: jorgen@jomableckoplat.se