​Kontakta oss här ›

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Fönsterbeklädnader Sjöbo

Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo kan också hjälpa dig med dina fönsterbeklädnader. Hur fönsterbeklädnaderna ska se ut beror på vad du har för material på fasaden. Det är viktigt att de utformas på rätt sätt. På en plåtfasad ska blecken avslutas så nära fasaden som möjligt för att undvika regnskugga. Medan blecken på en fasad som består av något slags material som kan suga åt sig vatten måste avslutas minst 40 mm utanför den.

Ordentligt underlag

Det är också viktigt att alla bleck, beslag, lister och liknande har ett ordentligt underlag att fästas mot, samt att de fästs fast med en för underlaget och funktionen lämplig infästning. För att du ska få ett fantastiskt slutresultat på dina fönsterbeklädnader är det viktigt att anlita en expert som vet hur mycket underlaget betyder. Anlita därför Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo.

Ett bra och stadigt underlag är en förutsättning för att plåtslagaren ska kunna göra ett bra jobb där dina lister och fönsterbleck får en lång hållbarhet. Ett otillräckligt underlag kan orsaka felaktig belastning och leda till skador på plåten.

Vi på Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo vet också hur man med hjälp av en extra knäckning kan förstyva fönsterinfattningen för bättre hållbarhet. Droppblecken måste också förses med en så kallad avledarhake för att förhindra att vattnet tar sig tillbaka in mot fasaden.

Vi på Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo kan göra dina fönsterbeklädnader på bästa sätt för ditt unika hus.​

​Kontaktinformation ›

​Jöma Bleck & Plåt AB

Blentarpsvägen 14
27562 Blentarp

​​Telefon: 0768 - 04 90 09

E-mail: jorgen@jomableckoplat.se