​Kontakta oss här ›

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Plåtslagare och plåtarbeten i Sjöbo​

Vi på Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo utför plåtarbeten inom byggnadsplåtslageri. Våra plåtslagare hjälper dig gärna med allt inom plåtarbeten så som bandtäckningar, skivtäckningar, skorstensinklädnader, vattenavrinning, fönsterbeklädnader samt takarbete.

Våra duktiga plåtslagare i Sjöbo utför även mindre svets- och smidesarbete. Dessutom har vi lång erfarenhet av aluminium- och koppararbete. De  som jobbar med plåtarbeten hos oss på Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo är utbildade att arbeta i Rheinzink. Materialet är både underhållsfritt och har lång livslängd. Rheinzink är ett hållbart naturmaterial som håller i flera generationer. Plåtarbeten med Rheinzink är både estetiskt tilltalande och skyddar din byggnad under lång tid framöver. När vi utför plåtarbeten på hus klär vi byggnadens fasader och tak med plåt och monterar stuprör och hängrännor. Vi breder ut den plana plåten, mäter, klipper, bockar och falsar plåten för att passa sluttande tak och skorstenar.

Erfarna plåtslagare

Plåtslageri är ett hantverk som vi brinner för och vi är mycket stolta över våra plåtslagare som är händiga och kreativa problemlösare. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med slutresultatet. Vi tror på goda samarbeten och långsiktiga samarbeten.

Hos oss på Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo kan du känna dig i trygga händer. Företaget startade i Blentarp år 2007 och våra erfarna plåtslagare har arbetat med plåtarbeten sedan 80-talet.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Jöma Bleck & Plåt AB i Sjöbo!

​Kontaktinformation ›

​Jöma Bleck & Plåt AB

Blentarpsvägen 14
27562 Blentarp

​​Telefon: 0768 - 04 90 09

E-mail: jorgen@jomableckoplat.se